Informatii Plata

Card bancar, online

Cumparaturile online au devenit foarte sigure in ultimii ani, astfel incat nu trebuie sa te temi de absolut nimic. Intri pe website, plasezi comanda alegand metoda de plata Card bancar online – procesator de plati NETOPIA, iar dupa finalizarea comenzii vei fi redirectat catre serverul securizat pentru plata. Te rugam sa introduci cu atentie datele card-ului, iar daca ai nevoie de ajutor, operatorii nostri iti pot oferi tot suportul telefonic in timp real. Pentru orice tip de probleme intampinate, te asiguram ca le vom rezolva impreuna in cel mai scurt timp posibil.

Cash sau card la sediul nostru

Ai posibilitatea de a achita comanda la sediul nostru cash sau prin card bancar (POS). Este foarte important de stiut ca anumite produse nu sunt disponibile spre ridicare in momentul platii – acestea trebuiesc achitate in avans. Este cel mai bine sa discuti cu operatorii despre aceasta disponibilitate. Adrese si numere de telefon Floraria Royal Party by Ursu Veronica: Bulevardul Mamaia 75 Bl LS1 Constanta ,Tel 0730.618.770

PayPal

Paypal este un procesator de plati international care iti permite sa efectuezi platile rapid, online, folosind emailul care este alocat unui cont Paypal. Aceasta metoda de plata este integrata pe website-ul nostru si poate fi selectata rapid, din zona de checkout, finalizare comanda. Vei fi redirectat rapid catre zona securizata din contul tau paypal pentru validarea tranzactiei. La fel ca si in cazul platii prin card bancar cu PayU, plata florilor prin Paypal se face in timp real, atat noi cat si clientul primeste pe e-mail o confirmare de plata, pentru livrarea la timp a comenzii. In cazul in care nu poti achita online prin link-ul redirectionat din cosul de cumparaturi, iti putem trimite pe e-mail contul nostru de PayPal si suma pe care trebuie sa transferi.