Politică de Confidențialitate

Clientii / vizitatorii acestui website sunt de acord cu acest set de termeni si conditii de la intrarea pe website pana la finalizarea vizitei aici, indiferent daca clientul comanda / achita produse in cadrul acestui website sau nu. Ca Utilizator, intelegeti şi sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati: sa furnizati date adevarate, exacte şi complete despre dumneavoastra si pentru destinatar, in scopul livrarii. Procedurile interneroyalpartyevenimente.com.ro impun folosirea si prelucrarea datelor cu caracter personal, atat ale clientului, cat si ale destinatarului, folosind in scopul livrarii la timp si in cele mai bune conditii emailul clientului, numarul acestuia de telefon, numele, prenumele si numarul de telefon al destinatarului, dar si adresa acestuia.

20. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Compania prelucrează datele clientilor / vizitatorilor, cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate emiterii facturilor de servicii si produse, livrarii comenzilor plasate, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor in legatura cu activitatea desfasurata de companie. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, clientii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor* (vezi Observatie mai jos). Pentru exercitarea acestor drepturi, clientul se poate adresa in scris pe adresa de email royalpartyevenimente.com.ro. De asemenea, clientilor le este recunoscut dreptul de a se adresa justitiei. Datele cu caracter personal nu pot fi transferate in strainatate.

21. Promotii si oferte

Orice promotie sau oferta disponibila pe website are un termen de valabilitate mentionat de catre companie si anumiti termeni si conditii disponibili public in cadrul website-ului. Clientii care beneficiaza de aceste promotii sau oferte se vor supune termenilor si conditiilor legate de respectiva promotie sau oferta, respectivele prevederi completand setul de termeni si conditii de fata si nu anulandu-l. Voucher de discount pentru o noua comanda. Periodic, compania poate oferi un voucher de discount la plasarea unei comenzi noi pe website, ce poate fi folosit la o viitoare comanda. Valoarea discount-ului este stabilita de catre companie. Nu se accepta in acest caz sa se plaseze o noua comanda de catre client folosind vocuherul primit, iar prima comanda sa fie anulata. Compania isi rezerva dreptul de a anula acest tip de comenzi, chiar si in cazul in care sunt achitate (suma fiind returnata in acest caz conform art. Voucherul poate fi folosit doar in cazul in care comanda initiala a fost finalizata cu succes: achitata, livrata. Voucher-ele de discount, discount-urile din promotii cu alte companii, discount-urile din contul de client sau din cardul de fidelitate nu se cumuleaza cu alte reduceri sau intre ele. Clientul poate alege un singur discount de care sa beneficieze.

Ultima modificare 30.05.2020